€ 16,- plus € 2,50 servicetoeslag per kaartje, een drankje is dan inbegrepen.

Er zijn nog kaarten te koop aan de kassa. De online verkoop is gestopt.

Daan Boom

De eerste

Donderdag 24 oktober 2019
Aanvang 20.30 uur

Cabaret/Muziek (try-out)

Daan Boom had eigenlijk rapper, acteur, illusionist, dolfijnentrainer, profvoetballer, balletdanser, muzikant, president van Amerika, volkszanger of Frank Sinatra moeten worden. Daan werd dan ook afgewezen op de toneelacademie in Maastricht omdat hij ‘te veel’ wilde.

Inmiddels heeft hij veel gedaan: het televisieprogramma Streetlab, hij dirigeerde de Vijfde van Beethoven voor een orkest van zestig man, liep een marathon (zonder hiervoor te trainen), trad in Ziggo Dome op met zijn karaokeband en speelde in The Passion.

‘Maar waarom zo veel, Daan Boom, waarom zo veel dingen doen die je niet kunt? Wanneer is het genoeg, welke leegte probeer je te vullen?’

Daan Boom: ‘dat is een goede vraag. En hoe kan ik daar beter antwoord opgeven dan in de vorm van mijn allereerste one-man-show in het theater.’

En wat hij daar gaat doen? Veel, natuurlijk, veel te veel, zoals alleen Daan Boom dat kan: tapdansen, streetdancen, zingen, rappen, pianospelen, schreeuwen, balletten, huilen, miepen, maar ook sociale experimenten uithalen (zoals in het programma Streetlab), dirigeren (zoals in Maestro), en bovenal veel lachen.

Begeleider: Peter Heerschop

Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u voor een voorstelling reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Ter bevestiging (tenzij uitverkocht) ontvangt u een mail van ons.