banner-bestellen

Algemene informatie

STREEKTHEATER DEN HEUVEL

Heuvelstraat 5 5131 AP Alphen (tevens correspondentieadres) Tel: (013) 508 1608 Mob: 06 491 228 84 E-mail: theater@denheuvel.org Rabobank: NL76RABO0102309728

Kaartverkoop en reserveringen: via de website of per mail: theater@denheuvel.org

Servicetoeslag: Wij berekenen € 2,50 per kaartje voor administratiekosten en een drankje. Het theater heeft vrije stoelkeuze. Er zijn rolstoelplaatsen beschikbaar (deze graag per e-mail of telefoon bespreken).

Kaarten: Wanneer u via de website bestelt en betaalt (iDeal of Mister Cash), ontvangt u per mail uw bestelnummer. Op vertoon van dit nummer (papier of digitaal) ontvangt u op de avond van de voorstelling aan de kassa uw theaterkaartjes met een tegoedbon voor een drankje. Bij telefonische of schriftelijke reservering ontvangt u van ons een mail met betaalgegevens. Na ontvangst van uw betaling is uw reservering afgerond en bent u zeker van uw kaartjes. Deze liggen op de avond van de voorstelling voor u klaar bij de kassa. Voor uitverkochte voorstellingen kunt u op de wachtlijst worden geplaatst.

Streektheater Cadeaubon: U geeft graag een origineel cadeau? Denk eens aan een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel.

Theatermenu’s worden geserveerd bij: Bunga Melati (013) 508 1728 en Villa van Alphen (013) 508 2754

Arrangementen op maat: Voor bedrijven, verenigingen of groepen kunnen wij een speciale avond samenstellen. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Parkeren: Bij het theater en in de directe omgeving kunt u gratis parkeren.