LEES HIER ONZE MAATREGELEN I.V.M. COVID-19

In het belang van uw en onze gezondheid vertrouwen wij erop dat u steeds op de hoogte bent van de wettelijke voorschriften, en dat u hierin uw verantwoordelijkheid neemt. 

Per voorstelling wordt de zaal op maat ingericht. Bij een bestelling van twee kaartjes, gaan wij ervan uit dat deze twee stoelen zonder extra tussenruimte naast elkaar kunnen staan. Als u meer dan twee kaartjes koopt, geeft u in het vak ‘Bestel-notities’ in het bestelformulier aan, hoe wij de verdeling moeten maken. Voorbeeld: bij een groep van zes personen zou de verdeling kunnen zijn 2+3+1. Uw gezelschap van zes wordt dan wel bij elkaar geplaatst, maar onderling met de voorgeschreven afstand tussen de stoelen. Daarvoor dient u tegelijkertijd aanwezig te zijn!

De kans bestaat dat wij voorstellingen moeten annuleren of bezoekersaantallen moeten verminderen. In dat geval zullen wij uw bestelling -met restitutie van het door u betaalde bedrag- annuleren. Wij brengen u dan persoonlijk per mail op de hoogte, maar wij vragen u ook om zelf regelmatig onze website te bezoeken voor actuele informatie.

Voor een drankje na de voorstelling is het aantal zitplaatsen in de foyer beperkt. Om zeker te zijn van een tafeltje is het goed om uw reserveringsaanvraag  te mailen naar theater@denheuvel.org, Wij bevestigen dan of er nog plaats is.  

Er is géén kaartverkoop aan de deur. Kaartjes worden enkel online verkocht en vooraf per bank betaald. Wilt u een cadeaubon besteden, dan mailt u naar theater@denheuvel.org. Wij kunnen dan een passend voorstel doen.

Wij mailen u op verzoek graag een compleet overzicht van onze extra veiligheidsmaatregelen. Stuur hiervoor gerust een bericht naar theater@denheuvel.org.

En dan nu tijd om te kiezen en te bestellen? Klik op de knop hier linksonder.