Welkom bij Den Heuvel

Voor jou en onze veiligheid geven we elkaar geen hand.

We vragen u om uw handen te desinfecteren bij binnenkomst.

We vragen u om gepaste afstand (1,5 meter) te houden.

Hoest en nies in de binnenkant van je elle  boog.

Bij coronagerelateerde klachten verwelkomen wij u heel graag een andere keer.

Wij verzoeken u geen gebruik te maken van de garderobe en zo min mogelijk gebruik te maken van het toilet. Wij verzoeken u te gaan zitten en zo mogelijk te blijven zitten.

Wij verzoeken u bij voorkeur met pin te betalen.

Alle nieuws altijd als eerste op Facebook!

Op onze site informeren wij u graag over alles wat met Den Heuvel te maken heeft. De laatste ontwikkelingen, activiteiten, openingstijden alles wat voor u als bezoeker of gebruiker van het Cultureel Centrum van belang is. We doen dit zorgvuldig en met regelmaat maar we merken dat de snelle informatie toch meer via social media gebeurt. Foto’s van activiteiten, leuke gebeurtenissen en veel meer.

Like onze pagina om echt altijd op de hoogte te zijn van de dingen die spelen in “De huiskamer van Alphen” CC Den Heuvel.

We zien u graag voor een praatje, een activiteit, onze leesservice of een kopje koffie met een luisterend oor.

Digitale presentatiemogelijkheid

Een mooie aanvulling op onze service voor de gebruikers van de vergaderruimte. We hebben een groot touchscreen die de “ouderwetse” beamer vervangt kunnen overnemen. Hierdoor zijn presentaties nog makkelijker te geven en geniet men van superscherp beeld. Dit scherm kunt u als optie reserveren in een van onze vergaderzalen.

“Effe Aanschuiven”

Iedere laatste woensdag van de maand kun je bij ons “Effe Aanschuiven”. Gewoon gezellig de middag maaltijd bij ons nuttigen in goed gezelschap. We dekken de tafel, net als thuis, en iedereen mag aanschuiven, jong of oud.  Er is de mogelijkheid om samen de boodschappen te doen, de maaltijd te bereiden en de tafel klaar te zetten, dit is natuurlijk niet verplicht. Er is altijd ruimte voor een praatje, er worden ideeën uitgewisseld en je leert nieuwe mensen kennen.

Kosten: € 3,50 per persoon.