Alle nieuws altijd als eerste op Facebook!

Op onze site informeren wij u graag over alles wat met Den Heuvel te maken heeft. De laatste ontwikkelingen, activiteiten, openingstijden alles wat voor u als bezoeker of gebruiker van het Cultureel Centrum van belang is. We doen dit zorgvuldig en met regelmaat maar we merken dat de snelle informatie toch meer via social media gebeurt. Foto’s van activiteiten, leuke gebeurtenissen en veel meer.

Like onze pagina om echt altijd op de hoogte te zijn van de dingen die spelen in “De huiskamer van Alphen” CC Den Heuvel.

We zien u graag voor een praatje, een activiteit, onze leesservice of een kopje koffie met een luisterend oor.

Digitale presentatiemogelijkheid

Een mooie aanvulling op onze service voor de gebruikers van de vergaderruimte. We hebben een groot touchscreen die de “ouderwetse” beamer vervangt kunnen overnemen. Hierdoor zijn presentaties nog makkelijker te geven en geniet men van superscherp beeld. Dit scherm kunt u als optie reserveren in een van onze vergaderzalen.

Wat ga je doen met je pensioen?

Hallo,
Ik ben Marij Mathijssen van Bergen
Ruim een jaar geleden ben ik met pensioen gegaan en ging uitzoeken wat ik zou willen doen.
Muziek maken is al een mooie hobby, maar wat nog meer? Allereerst ging ik wat online Webinars ‘Schilderen en Tekenen’ volgen, superleuk, ik had nog nooit geschilderd.
Ik ging schilderijtjes maken voor de kleinkinderen en voorleesboekjes voor kleuters.
Daarnaast schreef ik twee kinderverhalen en ben met een derde verhaal bezig.

Eigenlijk alles zo leuk, maar het schilderen trok me ook echt en ik ging een eerste cursus volgen bij Carla Kennes uit Alphen.
Dat gaat zeker een vervolg krijgen.
Wat ik maak is amateurwerk, geen kunst, geen eigen stijl, maar o, zo leuk om te doen en daar gaat het uiteindelijk om!
Van verschillende schilderijen heb ik foto’s gemaakt en daarvan weer kaarten. Zo kan ik af en toe een “eigen werk” versturen, als felicitatie, beterschap of zomaar…
Dit alles met behulp van mijn eigen Jan!!
Op de vraag van Marian van CC den Heuvel om mijn hobby eens te laten zien, werd ik wel een beetje nerveus, maar eigenlijk ook wel een beetje trots… en deel ik graag, wat het pensioen met mij doet!
Groetjes Marij

“Effe Aanschuiven”

Iedere laatste woensdag van de maand kun je bij ons “Effe Aanschuiven”. Gewoon gezellig de middag maaltijd bij ons nuttigen in goed gezelschap. We dekken de tafel, net als thuis, en iedereen mag aanschuiven, jong of oud.  Er is de mogelijkheid om samen de boodschappen te doen, de maaltijd te bereiden en de tafel klaar te zetten, dit is natuurlijk niet verplicht. Er is altijd ruimte voor een praatje, er worden ideeën uitgewisseld en je leert nieuwe mensen kennen.

Kosten: € 3,50 per persoon.