Ontmoetingsplek, expositieruimte & vergaderen

Den Heuvel is een multifunctionele accommodatie en beschikt over een prachtige foyer, verschillende vergaderruimtes, een biljartruimte en een grote (Theater)zaal. In onze accommodatie heten we iedereen welkom die komt voor een activiteit, een kopje koffie drinkt aan onze leestafel, een boek komt uitzoeken uit onze ruime assortiment “leen-boeken”, komt genieten van een (Theater)voorstelling, een potje biljart of even gebruik wil maken van onze snelle, veilige internetverbinding. We zijn de huiskamer van Alphen!

Al onze ruimtes zijn ook ieder afzonderlijk te huren voor het organiseren van bijeenkomsten, cursussen, verenigingsactiviteiten, voorstellingen, repetities, seminars etc.

Onder “activiteiten” staat het overzicht van de vaste wekelijkse activiteiten en het aanbod per maand. Onder Streektheater staat het theaterprogramma en is er tevens de mogelijkheid om kaartjes voor een voorstelling te reserveren. Bij vergaderruimtes staat een overzicht van de verschillende ruimten en mogelijkheden en is er tevens de mogelijkheid een ruimte te reserveren.

Voor meer informatie over activiteiten en alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Telefonisch 013-5081608 of per mail; beheerder@denheuvel.org.

Invalid Displayed Gallery