Bende van Beuving i.s.m. Fiorettikoor

Klap van de korenmolen

Zaterdag 7 april 2018
Aanvang 20.30 uur

Deze voorstelling is uitverkocht. Informeer gerust per mail (theater@denheuvel.org) naar eventuele last-minute annuleringen. Misschien dat u alsnog een kaartje kunt bemachtigen.

Cabaret/Muziek

‘Klap van de korenmolen’ bestaat uit hilarische conferences en liedjes van zanger en cabaretier Ernest Beuving. Het programma is een muzikale en humoristische zoektocht naar Gekte & Echtheid. Naast liedjes van Beuving is er ruimte voor een aantal favoriete songs van het Fioretti koor.

Ernest was zelf, in een leven vol omzwervingen, werkzaam in de psychiatrie. Een inspirerende tijd! Wat hij vooral leerde is hoe gek het is om niet gek te zijn. Hij is uiteindelijk gestopt als psychiater, omdat hij vond dat hij ook eens aan de patiënten moest denken…  Ernest en koor worden tijden ‘Klap van de korenmolen’ begeleid door een kwartet.

Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u voor een voorstelling reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Ter bevestiging (tenzij uitverkocht) ontvangt u een mail van ons.