Cabaret

Thjum Arts

Tijdloos Genot

 

Donderdag 16 november 2023
Aanvang 20.30 uur

De online verkoop voor deze voorstelling is gesloten.
Toch nog een kaartje? Dat kan, onze kassa is vanavond open vanaf 19.30 uur. De kaartprijs is € 20,00.

What you see is what you get! Een authentieke gast met doordachte humor.
‘Thjum speelt in zijn voorstelling ‘Tijdloos Genot‘ een anti-held en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. Arts brengt een droogkomische performance’. Dit schrijven anderen over hem, dan zal het wel zo zijn.In 2012 besloot Thjum mee te doen aan de jaarlijkse talentenjacht van school met zijn eigen geschreven theatermonoloog. Het was een poging tot verbinden met zijn schoolgenoten, maar tot zijn grote verbazing moest iedereen lachen en bleek wat hij deed ‘comedy’ te heten. Hij won de tweede prijs: een bon voor de Free Record Shop.
Dat hij sindsdien een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt, blijkt als hij Jury- en Publieksprijzen wint bij het Amsterdams Studenten Cabaret festival en bij Cameretten.

Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.