Theaterconcert

Ricky Koole & Ocobar

Onwijs Gers!

De online verkoop voor deze voorstelling is gesloten.
Toch nog een kaartje? Bel voor beschikbaarheid naar 0630672026.

Donderdag 12 oktober 2023
Aanvang 20.30 uur

 

Na omzwervingen van New Orleans tot Tennessee vindt Ricky zichzelf terug thuis in Nederland. En ze stelt zichzelf de vraag: Wat zocht ze al die tijd? Waar liggen haar muzikale wortels nou echt?

Dit najaar verschijnt haar nieuwe Nederlandstalige plaat ‘Altijd Iemand’. ‘Dit is mijn persoonlijkste plaat tot nu toe’ zegt Ricky er zelf over.  Zij maakte het met o.a. de mannen van Ocobar.

Naast de liedjes van haar nieuwe plaat zingt ze oude hits uit de jaren ’70 en ’80 waar ze mee opgroeide. Liedjes die troost bieden, die soms weemoedig maken en dan weer zorgen dat je hardop meezingt en vol goede moed vooruit kunt. Onwijs gers* dus!
Want soms moet je rondzwerven om te kunnen waarderen waar je eigenlijk al die tijd al was. Ver zoeken om heel dichtbij te vinden waar het om gaat en waar je het meest op je plek bent.

(*’Gers’ is een woord dat in de Rijnmond wordt gebruikt om iets aan te duiden wat gaaf of tof is.)

Zang, tekst, gitaar: Ricky Koole
Gitaar: Cok van Vuuren, Bas: Bart Wijtman, Drums: Rob Wijtman (Ocobar)

 

Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.