Muziek

Fay Lovsky

Fay Lovsky Zingt Bedenkelijke Liedjes

 

Donderdag 25 januari 2024
Aanvang 20.30 uur

 

We horen steeds vaker over cartoonisten of cabaretiers die echt niet meer mogen.
Dus nu is het wachten op het moment dat muziek wordt verboden. Op verschillende plekken in de wereld is het al zover.  Maar in het westen? Om dan maar vast op de zaak vooruit te lopen houdt Fay Lovsky een aantal liedjes tegen het licht, oud en nieuw, en ook van eigen hand. En ja, afhankelijk van hoe je ernaar kijkt zijn ze helemaal fout. Want met elk liedje is wel wat mis.Fay komt met gitaar en theremin en een robot waarmee ze af en toe een extra stemmetje kan laten medeklinken, of de handen vrijheeft om een zaag te hanteren. En een zaag, zoals u weet, is bedenkelijk: een wapen.
Voeg daarbij beeld van dingen die ooit konden maar nu niet meer, of die nu kunnen maar toen echt niet. Iedereen met een ongemakkelijk gevoel naar huis!

Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.