Accommodatie

Foyer / Bar

Den Heuvel is al vele jaren de thuisbasis voor diverse stichtingen en verenigingen. Het kloppende hart van Cultureel Centrum Den Heuvel is de multifunctionele foyer / bar.

In onze sfeervolle foyer of – bij lekker weer – op ons terras kan je terecht voor een heerlijke lunch of een kop koffie met vers afgebakken appeltaart. Onze medewerkers en vrijwilligers staan voor je klaar!

Grote zaal

De grote zaal van Den Heuvel beschikt over 200 zitplaatsen en is perfect voor het organiseren van repetities, voorstellingen, bijeenkomsten en seminars. De zaal is volledig gerenoveerd waardoor deze een gastvrije, eigentijdse uitstraling heeft gekregen. Het grote podium is voorzien van prachtige podiumdoeken en er zijn mogelijkheden om backstage toegang te verkrijgen. Wij verhuren onze uitschuifbare, verplaatsbare tribune: een meerwaarde voor uw evenement.

De grote zaal is voorzien van:

  • een groot podium met backstage toegang
  • tot 240 zitplaatsen (afhankelijk van de opstelling)
  • een uitschuifbare en verplaatsbare tribune
  • een balkon
  • geluidsapparatuur & beamer

Vergaderen in Alphen

Centraal gelegen tussen Tilburg, Breda en vlakbij de Belgische grens is Cultureel Centrum Den Heuvel de perfecte uitvalsbasis voor vele activiteiten. Parkeren kan gratis voor de deur en we zijn met de auto en het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met onze verschillende vergaderruimtes, een foyer en een grote zaal is Den Heuvel de perfecte locatie voor vergaderingen, workshops, cursussen of bijeenkomsten van uw vereniging of bedrijf.

Onze vergaderzalen zijn voorzien van nieuw meubilair en van een groot whiteboard, Flip-over en een digitaal scherm. Drankjes, lunch en versnaperingen kunnen in overleg met u worden geregeld. Onze ervaren medewerkers en vrijwilligers staan graag voor u klaar. Of u nu voor een klein of voor een groot gezelschap een ruimte zoekt, wij regelen het voor u. Neem een kijkje op de pagina van de vergaderruimtes. Reserveren van de vergaderruimte met de door uw gewenste faciliteiten kunt u via info@denheuvel.org