€ 17,50 plus € 2,50 servicetoeslag per kaartje, een drankje is dan inbegrepen.

The Wieners

The best of The Everly Brothers

Donderdag 9 januari 2020
Aanvang 20.30 uur

Deze voorstelling is uitverkocht. 

Muziek 

Een waardig eerbetoon aan The Everly Brothers. Alle hits zoals ‘Wake Up Little Susie’, ‘Bird Dog’, ‘Till I Kissed You’ en ‘All I Have To Do Is Dream’ klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel.

Tussen de bedrijven door weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers.
Hun carrière wordt gevolgd vanaf het prille begin, toen de jonge broertjes optraden in het radioprogramma van hun ouders, via de internationale doorbraak in 1957 en de vele successen daarna, tot en met de glorieuze comeback in de jaren ’80.
Van ‘Bye Bye Love’ tot ‘On The Wings Of a Nightingale’… Een ode aan de koningen van de samenzang!

Johan Derksen tijdens VI: ‘Ik heb nog nooit een duo gehoord dat de sound van de Everly Brothers zo dicht benadert als The Wieners’

Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u voor een voorstelling reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org.o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Ter bevestiging (tenzij uitverkocht) ontvangt u een mail van ons.