Theaterprogramma 2023-2024

Om via deze website online uw kaarten te kopen  kunt u op de betreffende voorstelling klikken.
U kunt veilig en vertrouwd betalen met iDeal (NL) of Mister-Cash (B).

mistercash


Belangrijk:
na uw betaling ontvangt u van ons een email met uw reserveringsnummer en een overzicht van uw bestelling. Check indien nodig s.v.p. uw spam-map. Op vertoon van uw reserveringsnummer (papier of digitaal) ontvangt u aan de kassa uw toegangskaarten.
Let op: kaarten worden niet per post verstuurd.

Servicetoeslag:
De kaartprijs is inclusief € 3,00 servicetoeslag, dit is inclusief een drankje.
Dit is niet van toepassing bij kindervoorstellingen.
Klik hier voor het overzicht, u kunt via deze pagina ook online uw kaarten bestellen.

 • UITVERKOCHT

  Zusjes van der Poel 

  ABBA XS

  Donderdag 26 januari 2023 Aanvang 20.30 uur

  Muziek
  De zusjes Beatrice en Vera van der Poel zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier, zoals de liedjes geschreven zijn, bij de piano, De dames vertellen bovendien het verhaal van ABBA. Het succes, de roddels, de stalkers, het drama en de wrok; alles wat je altijd al wilde weten over ABBA. Songs als Dancing Queen, The Winner Takes It All, Knowing Me Knowing You, Voulez Vous, SOS en natuurlijk Mama Mia. ABBA XS is een feest der herkenning en voor elke generatie een heerlijk avondje met tijdloze hits. Vera is zangdocente aan het conservatorium en Beatrice heeft vijf albums en diverse theaterconcerten op haar naam staan.   Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. 'besteding cadeaubon', naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.
   
   
   
 • Er zijn nog enkele kaartjes te koop. Bel voor beschikbaarheid 06 3067 2026.   De online verkoop is gestopt.

  Britta Maria

  Vive la Chanson!

  Donderdag 9 maart 2023 Aanvang 20.30 uur

  Muziek
  In het theaterconcert Vive la Chanson! spelen zangeres Britta Maria, pianist/zanger Maurits Fondse en accordeonist Oleg Fateev ontroerende en opzwepende chansons van grote Franse zangers als Aznavour, Brel, Gréco, Gainsbourg, Barbara, Yves Montand, Piaf, Zaz, Julien Clerc e.a. Aangevuld met zelf geschreven chansons en een enkele vertaling naar het Nederlands. Met chansons die u meevoeren naar de lichtstad Parijs en die de Franse ziel blootleggen. Liederen vol weemoed, maar ook levensvreugde…. over het leven in al haar facetten, de liefde, de hoop maar ook de pijn en de teleurstelling. Tussen de chansons door bijzondere verhalen achter de liedjes en anekdotes over de grote Franse chansonniers. Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. 'besteding cadeaubon', naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail. https://www.youtube.com/watch?v=3EuDuLqkV2g
   
   
   
 • Dit is een uitverkochte voorstelling (uitgesteld vanwege lockdown vorig seizoen)

  Christel de Laat

  Hoe dan?!

  Zaterdag 22 oktober 2022 Aanvang 20.30 uur

   
  Cabaret In Hoe dan?!, alweer haar derde voorstelling, is Christel de Laat opnieuw ouderwets op dreef. Moeiteloos pakt ze de draad op van haar vorige shows en vertelt op volstrekt eigen wijze over haar worsteling met het leven. Dat resulteert als vanouds in weergaloos hilarische verhalen.Zonder enige schaamte gooit Christel haar frustraties op tafel. Over de gekmakende bureaucratie, de ellende van bevolkingsonderzoeken, irritante kinderen en niet te vergeten haar eigen fysieke ongemakken. Want Christel spaart niemand, ook zichzelf niet! Een avond boordevol dolkomische verhalen en liedjes, waarna de toeschouwer met Christel verzucht: ‘Hoe dan?!’ 
   
   
   
   
 • Kaartjes -€ 19,00- zijn vanavond vanaf 19.30u aan de kassa te koop. De online verkoop is gestopt.

  Na de voorstelling bieden wij u een feestelijk drankje aan, en toosten dan samen met u en De Andersons op het nieuwe jaar.

  De Andersons

  Een mooiere wereld

  Donderdag 5 januari 2023 Aanvang 20.30 uur

  Muziektheater
  Het Zweeds-Nederlandse kleinkunstduo De Andersons brengt de voorstelling Een mooiere wereld, met prachtige teksten van de met Griffels bekroonde schrijver Sjoerd Kuyper. Hoe blijf je een levenskunstenaar als je voortdurend struikelt over doemscenario's? In deze voorstelling vertellen en zingen De Andersons over het ontstaan en het groeien van hun liefde, tot die te groot werd voor twee en ze hun kleine Noah Ramses op de wereld zetten. En met hem kwamen de grote vragen. Hoe kunnen we de wereld een beetje mooier maken? De Andersons gaan te rade bij Astrid Lindgren, de enige echte koningin die Zweden ooit heeft gehad, schrijfster van wijze en opstandige sprookjes. Veel vaker dan je zou vermoeden wordt er in de voorstelling uitbundig gelachen. En omdat er in ‘Een mooiere wereld’ geen woord wordt gelogen, vertellen De Andersons niet alleen hun eigen verhaal, maar dat van ons allemaal: van jonge ouders, grootouders, van iedereen die ooit kind is geweest. Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. 'besteding cadeaubon', naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.
   
   
   
 • De Andersons

  Een mooiere wereld

  Deze voorstelling is verplaatst naar donderdag 5 januari 2023

   
   
   
 • Kaartjes - € 21,00 inclusief een drankje- vanavond te koop aan onze kassa.  De online kaartverkoop is gestopt.

  Esther Groenenberg & Band

  Uit het hoofd

  Donderdag 3 november 2022 Aanvang 20.30 uur

  Muziek
  In Uit het hoofd brengt Esther Groenenberg een ode aan de songtekst. Liedjes vertalen ons gevoel op de allermooiste manier. In deze voorstelling vraagt Esther zich af waarom bepaalde liedjes haar zo raken en waarom sommige teksten ons collectief ontroeren. Haar eigen liedjes staan centraal (die ze zelf, maar ook met Bertolf en Daniël Lohues schreef), maar ze zoekt ook naar tekstuele parels in haar platenkast. Aanstekelijk, geestig, sprankelend, onderhoudend en met loepzuivere stem, prachtig pianospel en zingende topmuzikanten. Voor taalliefhebbers, maar zeker ook voor iedereen die beweert ‘geen tekstmens’ te zijn. Aanstekelijk, sprankelend en onderhoudend programma vol prachtig eigen werk en andere muzikale pareltjes.zang en piano: Esther Groenenberg | gitaar en zang: Milo Groenhuijzen | bas en zang: Dirk Schreuders / Sebastiaan van Olst | drums en zang: Dave Menkehorst 
   
  Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org.o.v.v. 'besteding cadeaubon', naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.
   
  https://www.youtube.com/watch?v=s8OsYZq8bSU
 • Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor dit koffieconcert op de zondagmorgen. Telefonisch reserveren is mogelijk op zondagochtend 22 januari vanaf 9.00 uur op nummer 06 3076 2026. Online kaartverkoop is gestopt.

  Hanneke & Lineke

  Hanneke en Lineke schitteren met Brahms en Grieg

  Zondag 22 januari 2023 Aanvang 11.00 uur

  Koffieconcert
  Op achtjarige leeftijd begon Hanneke Rouw de cello te bespelen. Als zestienjarige speelde ze solo bij het Jeugd Strijkorkest Constantijn en won hetzelfde jaar een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours. Ze volgde lessen aan het conservatorium in Zwolle en studeerde aan de Luca School of Arts in Leuven. Hanneke speelt op een Duitse cello (begin 20e eeuw), mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Stichting Eigen Muziekinstrument. Hanneke toerde door Nederland met de cellosuites van Bach en de cellosonates van o.m. Beethoven, Brahms, Grieg, Fauré, Sjostakovitsj en Prokofjev. Komend seizoen gaat Hanneke Rouw nogmaals op tournee door Nederland, Groot-Brittannië, Italië en Duitsland.
  Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. 'besteding cadeaubon', naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.
   
   
   
 • Kaartjes: € 20,50 inclusief een drankje.  Vanavond aan de kassa verkrijgbaar, de online verkoop is gestopt. 

  Iris Penning

  Dan maar genieten

  Donderdag 15 december 2022 Aanvang 20.30 uur

  Muziek
  Iris Penning maakt eigenwijze poëtische pop. Soms theatraal, soms precies zoals ze is: vrolijk, brutaal, beschouwend. De heldere stem van Penning wordt verfraaid met de samenzang en diepe cello-klanken van Mirthe de Jonge. Dit jaar toert Penning met haar nieuwe album Dan Maar Genieten. Als het leven niet precies loopt zoals je wil, kan je nog maar één ding doen… dan maar genieten! Een album en een voorstelling waarin taal en melodie elkaars beste vrienden zijn. 

Dit vierde album maakte ze samen met de producent Huub Reijnders. Bijzondere teksten en eigenwijze melodieën. De nieuwe plaat van Iris Penning is weer iets anders dan haar vorige platen, iets aparts. Ga lekker zitten, luisteren, en laat het over je heen komen: dan maar genieten! Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. 'besteding cadeaubon', naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.
   
   
   
 • Kaartjes a € 21,00 zijn vanavond vanaf 19.30 uur aan de kassa verkrijgbaar. De online verkoop is gestopt.

  Jan Beuving

  Restante

  Zaterdag 25 februari 2023 Aanvang 20.30 uur

  Cabaret
  ‘Niets blijft’, zeiden de oude Grieken, maar oude Grieken moet je niet geloven (tenzij ze Pythagoras of Euclides heten). Er blijft juist van alles. De rest bij een staartdeling blijft. Haren in het doucheputje. De verhalen uit je jeugd. En de wiskunde natuurlijk: die is het eeuwigst van allemaal. Ook Jan Beuving blijft liedjes schrijven en Tom Dicke blijft aan de vleugel zitten. Jan Beuving won twee Annie M.G. Schmidtprijzen, een Willem Wilminkprijs, een Neerlands Hoop en zijn laatste soloprogramma, Rotatie, werd genomineerd voor een Poelifinario. Het volgende doel is blijvende indruk maken.   Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. 'besteding cadeaubon', naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.
   
   
   
 • Kaartjes a € 20,50 zijn vanavond vanaf 19.30 uur aan de kassa verkrijgbaar. De online verkoop is gestopt.

  Janneke de Bijl

  Dit is het nou

  Donderdag 9 februari 2023 Aanvang 20.30 uur

  Cabaret
  Net als iedereen heeft Janneke misschien niet lang meer te leven. Ze wil geen kind, geen broodfonds en geen huis dat haar persoonlijkheid weerspiegelt (liever niet zelfs). Maar wat dan wel? Hoe stel je doelen als je een weekendje Veluwe precies even leuk vindt als een maand Curaçao? In Dit is het nou observeert Janneke er weer op los. Ze hoeft maar om zich heen of in de spiegel te kijken, en de absurditeit van de worstelende mens dient zich alweer aan. Janneke beschrijft wat ze ziet, legt de onlogica daarvan bloot en fileert wat gefileerd dient te worden. En dat allemaal in Janneke-stijl: zwartgallig, herkenbaar en doorspekt met onderkoelde humor. Janneke won in 2017 de jury- en publieksprijs van Cameretten en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot een van de comedy-talenten van 2019. Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. 'besteding cadeaubon', naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.
   
   
   
 • Johan Goossens

  Kleine pijntjes

  Donderdag 27 oktober 2022 Aanvang 20.30 uur

  Cabaret
  Leeftijd is slechts een getal en je bent nooit te oud om te leren. Maar als je na twee jaar binnenzitten nog steeds geen barré akkoorden kent, geen woord Portugees hebt geleerd en Oorlog en Vrede niet hebt gelezen, gaat het er dan ooit nog van komen in dit leven? Jong als hij zich voelt, zou je niet zeggen dat Johan inmiddels de veertig nadert. Toch kreunt hij steeds vaker als hij even gaat zitten. En als er niemand in de buurt is, ontsnapt hem soms een ‘hèhè..’ Ook kan Johan stiekem genieten van vloerverwarming. Hij blaakt van gezondheid, maar heeft soms onduidelijke, kleine pijntjes. Johan verzet zich tegen het onvermijdelijke verval met liedjes, verhalen en relativerende humor. Schakelend tussen hilariteit en ontroering, tussen hoge idealen en lullige alledaagsheid, wil hij ervoor zorgen dat u uw eigen kleine pijntjes een avond lang vergeet. Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. 'besteding cadeaubon', naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.
   
   
   
 • Vanavond zijn aan de kassa kaarten te koop - € 18,50 inclusief een drankje. De online verkoop is gestopt.

  Nathalie Baartman

  SNAK

  Donderdag 1 december 2022 Aanvang 20.30 uur

  Cabaret
  Ja, ik heb gesnakt. Op handen en voeten door het gras. ‘Zoek je dan wat?’, vroeg de man. Ik zei: ‘Ik reikhals deze dag’. Naar iets om aan te raken. Pak me vast. De wereld zoals-ie was. Handzaam. Behapbaar. Hap snak. Niet om leeg te vreten. Om te hakken. Kaal en plat. Maar om iets achter te laten. Blauwblote lucht. Dat de mensen lied kunnen ademen. Een schaaltje dat rondgaat met hapjes grap. Een glas, een traan, een land gevuld met lach en zacht. Een humorvolle en muzikale show met mooie liedjes. De Twentse Nathalie begeleidt zichzelf op haar accordeon. Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. 'besteding cadeaubon', naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.
   
   
   
 • Er zijn nog enkele kaartjes te koop. Bel voor beschikbaarheid 06 3067 2026.   De online verkoop is gestopt.

  Ocobar ft. Eric Clapton

  Wonderful Tonight

  Donderdag 13 april 2023 Aanvang 20.30 uur

  Theaterconcert
  De muziek van Eric Clapton zit diep in het DNA van de heren van Ocobar. Clapton speelt in 1963 bij The Yardbirds, het is het jaar waarin gitarist Cok van Vuuren wordt geboren. Clapton is zijn muzikale held en grote voorbeeld. In 1978 draait drummer Rob Wijtman non-stop het singletje Wonderful Tonight. Zijn broer Bart Wijtman krijgt zijn eerste basles in 1985: Forever Man van Clapton staat op zijn lessenaar. In het programma Wonderful Tonight brengt Ocobar een ode aan Eric Clapton. In de onmiskenbare Ocobar-sfeer zit je in een mum van tijd niet meer in een theater, maar ben je op visite in de huiskamer bij de heren thuis. Er wordt gelachen en gespeeld.  Claptons mooiste songs zoals Tears in Heaven, Layla, Crossroads, Lay Down Sally met de sound van Ocobar! Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. 'besteding cadeaubon', naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.
   
   
   
 • Kaartjes -€ 20,50 inclusief een drankje- zijn vanavond vanaf 19.30 uur aan de kassa te koop. De online verkoop is gestopt. 

  Patrick Nederkoorn

  Hoogtij

  Donderdag 30 maart 2023 Aanvang 20.30 uur

  Cabaret
  In een Duitse krant las Patrick Nederkoorn over de aanstaande 'Enthollandisierung der Erde'. Er stond: ‘Als maar de helft van alle klimaatprognoses klopt, zal Nederland ooit onder de zeespiegel verdwijnen. Er komt dus een dag waarop 17 miljoen oranje klimaatvluchtelingen met caravans over de linkerrijbaan naar Duitsland komen. Schaffen wir das?’ In Hoogtij vraagt Patrick zich af of wij Nederlanders dit wel 'schaffen'. Hoe houden we droge voeten? Moeten we onze poldergrond ooit verlaten? En wordt Duitsland dan ons stiefvaderland? Een grappige en bitterzoete voorstelling over klimaatverandering, grenzen, dijken, verhuizen en Frau Antje. Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. 'besteding cadeaubon', naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.
   
   
   
 • Kaartjes -€ 19,00-  zijn vanavond aan de kassa te koop. Graag met PIN-betaling. De online verkoop is gestopt.  

  Ramon Chatrer

  OPPERHOND

  Donderdag 17 november 2022 Aanvang 20.30 uur

  Muzikaal cabaret
  In ‘OPPERHOND’ zet Ramon Chatrer de realiteit naar zijn hand. Hij worstelt zich door hersenspinsels in een hoofd dat nooit stilstaat. Waarom gedragen wij ons altijd zoals de rest van ons verwacht? In zijn muzikale cabaretvoorstelling gaat Ramon daar dwars tegenin. Hij neemt het op voor jou en alle andere mensen die er nét niet bij horen. In ‘OPPERHOND’ hoor jij er wel bij. Zelfs zonder rijbewijs of zonder tatoeages, en zeker zonder sfeervolle schemerlamp. Ramon kwispelt, springt op, bijt zich vast en verlangt uiteindelijk een aai over zijn kop. Het is tijd om kleur te bekennen, dus vraagt hij aan je: underdog of opperhond? Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. 'besteding cadeaubon', naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.
 • Deze voorstelling is bijna uitverkocht. De online kaartverkoop is gestopt. Mail naar theater@denheuvel.org voor informatie over de allerlaatste kaarten.

  Stefano Keizers

  HANS TEEUWEN

  Donderdag 19 januari 2023 Aanvang 20.30 uur

  Cabaret
  Zijn trilogie aan voorstellingen werd lovend ontvangen door de pers. Hij is vaak op tv en werd de publiekslieveling van de kijkcijferhit Het Perfecte Plaatje. Niemand lijkt meer om Stefano heen te kunnen. En dat komt goed uit. Want hij komt terug in de theaters met zijn derde voorstelling: HANS TEEUWEN. In zijn eerste voorstelling schonk Stefano zijn lichaam aan het publiek. In de tweede zijn ziel, zijn eer. Nu is de rest aan de beurt. Hierna ben je van hem af. Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. 'besteding cadeaubon', naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.
   
   
   
 • Kaartjes a € 7,00 zijn vanmiddag vanaf 14.00 uur aan de kassa te koop.  De online verkoop is gestopt

  Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang. Bij kindervoorstellingen betaalt u geen servicetoeslag. Een drankje is daarom niet inbegrepen.

  Studio Dondersteen

  Museum op zijn kop

  Woensdag 28 december 2022 Aanvang 15.00 uur

  Kindervoorstelling voor elke basisschoolleeftijd
  Meneer B. heeft ander werk! Hij mag de wacht houden in het Museum van de Vergeten Tijd. Tijdens zijn eerste avond in de zaal mag hij belangrijke voorwerpen uit de wereldgeschiedenis bewaken, zoals het Ei van Columbus, de Wijnkan van Odysseus, de Hoed van Buffalo Bill en de Hamer van Thor, om er maar een paar te noemen. Hij doet natuurlijk vreselijk zijn best ! Als hij ontdekt dat één van de schilderijen aan de muur scheef hangt, probeert hij dit onmiddellijk op te lossen. Dat is het begin van een avontuur vol met onverwachte wendingen, waarbij zowel historische feiten als persoonlijke herinneringen van Meneer B. door elkaar heen lopen. Een hilarische duik in het verleden, met veel maffe momenten en muziek. We zien Meneer B. worstelen met de tijd en zijn eigen geheugen. Historische feiten en persoonlijke herinneringen worden volledig door elkaar gegooid. Dit levert een komisch en tegelijkertijd ontroerend beeld op van een man die volledig de weg kwijt is, maar door zijn improvisatievermogen weet te overleven. Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. 'besteding cadeaubon', naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.
   
   
   
 • UITVERKOCHT

  The Wieners

  Everly Brothers Part II

  Donderdag 6 oktober 2022 Aanvang 20.30 uur

  Theaterconcert
  Na het grote succes van The Wieners play The Everly Brothers in 2019 komen de meestervertolkers van Don en Phil Everly met een tweede deel. Een nieuwe ode aan de ‘Koningen van de samenzang’. Wake Up Little Susie, Bye Bye Love en Til I Kissed You, alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar dit keer ook prachtige, vergeten pareltjes én Everly-songs die bekend zijn in coverversies van andere artiesten. Muziek afgewisseld met anekdotes uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers. Een waardig eerbetoon door dé Nederlandse rock'n'roll tributeband! The Wieners zijn: Rob Roemers – zang & gitaar Jaap Wijn – zang & gitaar Geurt Engelsman – contrabas & basgitaar Jan Timmermans – drums
  Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. 'besteding cadeaubon', naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.
   
   
   

Titel

Ga naar de bovenkant