Logo Koningsdag

Zaterdag 27 april kleurt Alphen weer Oranje voor de jaarlijkse Koningsdag.

In Alphen begint het feest al ’s morgens vroeg met de jaarlijkse kinder-ruil-markt en gaat de hele dag door met activiteiten, hapjes, muziek en gezelligheid voor jong en oud.

Voor het derde jaar organiseren we om 15.00u het ludieke spel “Ik hou van….Alphen” Mis dit niet want er zouden zomaar wat verborgen clues inzitten die je hard nodig hebt op zaterdag 5 oktober (!) Kom je met je team strijden voor een finaleplek, eeuwige roem en een ludieke prijs?. Door middel van 3 spelronden belanden er uiteindelijk 2 teams in de finale en bepalen daar wie er een echte Alphenaar is.  Aangemoedigd door vrienden, familie en buurtgenoten wordt dit een onvergetelijke middag.

Om deel te nemen en kans te maken op eeuwige roem moet je wel van te voren inschrijven én, vol = vol!Deelname kan met groepen van 5 personen vanaf 15 jaar tot 100 jaar. Dus mobiliseer je vrienden, familie, buurtgenoten, klasgenoten, sport-genoten, buren, broers, zussen of…. en schrijf je zo snel mogelijk in voor een gezellige, sportieve Koningsdag.

Inschrijven voor 22 april via: activiteiten@denheuvel.org

Natuurlijk is dat niet alles, voor het hele gezin is er voldoende vertier, voor de allerkleinste staat er, indien het weer het toelaat en dankzij Loonbedrijf Gebr. van Eijck, een grote zandbak, ontbreekt het springkussen niet en kan er volop gekleurd en geknutseld worden. Natuurlijk is er weer een kleurplaat dit jaar waarmee weer mooie prijzen te winnen zijn!

De middag wordt door een nieuwe “Quiz-Master” gepresenteerd namelijk de enige echte Stefan van Hal aka Stafke aka Prins Staf d’n Irste aka….? Dus de nodige gezelligheid terwijl je geniet van een drankje, hapje of iets anders lekkers. Voor het avondeten hoef je niet naar huis want daar is ook voor gezorgd, na “Ik hou van Alphen” een tour de Kebab!

Aan het einde van de middag, tegen de klok van 18.00 uur een spetterende feestavond tot in de kleine uurtjes met om te beginnen DJ Nick van Millhood Music, gevolgd door  BenD’R die van alles over de bühne brengen om de avond stevig af te sluiten met Rock Coverband Frontaal! Rock, funk, pop, Gouwe Ouwe, het komt allemaal voorbij en zorgt voor een perfecte invulling van een gezellige Koningsdag!

Deelname en toegang voor beide activiteiten is geheel gratis!

Logo 00.