€ 17,50 plus € 2,50 servicetoeslag per kaartje, een drankje is dan inbegrepen.

Vanavond zijn aan de kassa nog kaarten verkrijgbaar, de online verkoop is gestopt.

Zoutmus

Kuikens van beton

Donderdag 7 november 2019
Aanvang 20.30 uur

Muziektheater

OMA GOD! OMA GOD! …EN OPA GOD!
KUIKENS VAN BETON SPEELT WEER!

Na drie jaar succes op het theaterfestival de Parade en na één jaar groot succes in het theater komt Zoutmus wéér naar het theater.

Huh? Ja, want er zijn dus nog veel theaters waar ze wel wat Zoutmus kunnen gebruiken. En ook voor de mensen die alles weer zijn vergeten (heel begrijpelijk) is dit een kans to ketch-up. Oftewel om je geheugen op te frissen.

Nog steeds geen verhaal, geen rode draad, geen boodschap. Wel ontsporende sketches en opwindende muziek. Dat zegt de Volkskrant tenminste.

Kuikens van beton is een komisch muziekspektakel waarin de scènes elkaar in moordend tempo opvolgen. Van een strakke funk/rockband transformeren de vijf jongemannen moeiteloos naar een droogkomische deurscène waarbij iemand een AA-batterij nodig heeft op een begrafenis. De energie spat van het podium.

Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u voor een voorstelling reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Ter bevestiging (tenzij uitverkocht) ontvangt u een mail van ons.