De werkelijke prijs bedraagt € 6,50 per kaartje. Daarom wordt aan het einde van het bestelproces de prijs vermeerderd met € 2,50. Voor kindervoorstellingen betaalt u dus geen servicetoeslag, maar het heeft een technische reden dat wij het zo vermelden op onze website. 

Kaartjes zijn vanaf 16 november óók te koop bij Bakkerij Hans Vermeer in Alphen.

Studio Dondersteen

Meneer B vliegt naar de maan

Woensdag 29 december 2021
Aanvang 15.00 uur

Kindervoorstelling
Meneer B vliegt naar de maan. Vlieg je mee ? 
Meneer B kan maar niet in slaap komen. Wat hij ook probeert, er is altijd wel iets dat hem wakker houdt – of het nou de snurkende buurman is of een verdwaalde vogel in de boom.Als hij op één van zijn slapeloze nachten zijn schuur begint op te ruimen, vindt hij een oude telefoon waarmee hij in contact komt met een maanmannetje. Die laat hem zien dat Meneer B. meer kan bereiken dan hij zelf denkt. Dat hij de kracht in zichzelf kan vinden om zijn droom waar te maken: Een reis naar de maan. Dat is het begin van een hilarisch avontuur op onbekend terrein… Zal Meneer B. op de maan eindelijk zijn rust vinden?Meneer B. vliegt naar de maan is een humoristische ode aan de Science Fiction en de creativiteit van het menselijke brein. Use the Force! Jaag je dromen na! Wie weet wat het je brengt…
 
Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u voor een voorstelling reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Ter bevestiging (tenzij uitverkocht) ontvangt u een mail van ons.