Kaartjes a € 7,00 zijn vanmiddag vanaf 14.00 uur aan de kassa te koop. 
De online verkoop is gestopt

Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.
Bij kindervoorstellingen betaalt u geen servicetoeslag. Een drankje is daarom niet inbegrepen.

Studio Dondersteen

Museum op zijn kop

Woensdag 28 december 2022
Aanvang 15.00 uur

Kindervoorstelling voor elke basisschoolleeftijd

Meneer B. heeft ander werk! Hij mag de wacht houden in het Museum van de Vergeten Tijd. Tijdens zijn eerste avond in de zaal mag hij belangrijke voorwerpen uit de wereldgeschiedenis bewaken, zoals het Ei van Columbus, de Wijnkan van Odysseus, de Hoed van Buffalo Bill en de Hamer van Thor, om er maar een paar te noemen.

Hij doet natuurlijk vreselijk zijn best !

Als hij ontdekt dat één van de schilderijen aan de muur scheef hangt, probeert hij dit onmiddellijk op te lossen. Dat is het begin van een avontuur vol met onverwachte wendingen, waarbij zowel historische feiten als persoonlijke herinneringen van Meneer B. door elkaar heen lopen. Een hilarische duik in het verleden, met veel maffe momenten en muziek.

We zien Meneer B. worstelen met de tijd en zijn eigen geheugen. Historische feiten en persoonlijke herinneringen worden volledig door elkaar gegooid. Dit levert een komisch en tegelijkertijd ontroerend beeld op van een man die volledig de weg kwijt is, maar door zijn improvisatievermogen weet te overleven.

Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.