€ 18,50 plus € 2,50 servicetoeslag per kaartje, een drankje is dan inbegrepen.

Niet Schieten

Tijd voor een trio

Donderdag 1 november 2018
Aanvang 20.30 uur

Deze voorstelling is uitverkocht.

Cabaret

Midlifecrisis versus Dertigersdilemma

Met Esmée van Kampen, Maarten Hennis en Arend Edel

Twee mannen, Arend en Maarten, plukken in de herfst van hun leven een fris groen blaadje (Esmée van Kampen). Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. Met een enorme dosis humor worden de mannen ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun midlife. Ook de twijfeldertiger Esmée krijgt het flink voor haar kiezen. De drie houden veel van elkaar en juist daarom sparen ze elkaar niet.

‘Tijd voor een Trio’: een kwetsbaar, herkenbaar en vooral een hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen. Tekst o.a. Esmee v Kampen, muziek: Joost Speelman.

Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u voor een voorstelling reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Ter bevestiging (tenzij uitverkocht) ontvangt u een mail van ons.