Helaas, deze voorstelling is geannuleerd.

Kiki Schippers

Meer

Donderdag 8 april 2021
Aanvang 20.30 uur

Cabaret/muziek
Wie haar al eens op de Parade heeft gezien weet het: Kiki met band betekent vuurwerk! De winnares van de Annie M.G. Schmidtprijs trakteert haar publiek op ‘muzikale pareltjes’ (Telegraaf) met ‘een stem als een luxe race-auto’ (Parool). Met een gitaarkoffer vol nieuwe liedjes en auto vol knappe muzikanten bezingt ze kwetsbaar, oergeestig en fel de wereld vanuit haar ogen. Het resultaat: een exclusief theaterconcert dat maar in een paar theaters in Nederland te zien is: mis het niet!
 Kiki Schippers bedrijft satire bij Spijkers met Koppen, schrijft columns voor het AD, ontving de Annie M.G. Schmidtprijs en werd al vier keer genomineerd voor het beste theaterlied.

 Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u voor een voorstelling reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org.o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Ter bevestiging (tenzij uitverkocht) ontvangt u een mail van ons.

 

BUBBELS 
Gaat u bestellen? Bij meer dan twee kaartjes voor één voorstelling dienen wij te weten welke ‘bubbels’ we kunnen verwachten. Voorbeeld: zes kaartjes zou kunnen zijn: 1+2+3.
Aan te geven in het vak ‘bestelnotities’.