€ 17,50 plus € 2,50 servicetoeslag per kaartje, een drankje is dan inbegrepen.

Katinka Polderman

Polderman draagt een steentje bij

Donderdag 12 december 2019
Aanvang 20.30 uur

Vanavond zijn aan de kassa nog kaarten verkrijgbaar. De online verkoop is gestopt
Cabaret 

Al vijftien jaar draagt Katinka Polderman, de meest onverschrokken liedjesbakker van de lage landen, haar unieke steentje bij aan het cabaret. Ook in deze voorstelling is de tegendraadse taalvirtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. De Zeeuwse trekt ook nu onverdroten ten strijde tegen vertrutting en kuddegeest, eigenwijs en met haar kenmerkende nuchterheid. Polderman is niet langer een goed bewaard geheim, maar hoort bij de elite van het Nederlands cabaret.

NRC: “De 35-jarige heeft bewezen tot de besten in het liedjesvak te horen.”

De Telegraaf: ‘Het is razendknap hoe de cabaretière in haar nieuwe theaterprogramma, ogenschijnlijk en met een prettig relativerende onverschilligheid, de wereld om zich heen fileert en met nam de hypocrisie van de mens ten opzichte van dieren en de natuur aan de kaak stelt.’ ★★★★

Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u voor een voorstelling reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Ter bevestiging (tenzij uitverkocht) ontvangt u een mail van ons.