Leest u eerst onze Covid-19 maatregelen voordat u bestelt? Dat geeft vooraf al veel duidelijkheid over uw bezoek aan ons theater. Klik hier voor de nodige informatie.

€ 18,- plus € 2,50 servicetoeslag per kaartje, een drankje is dan inbegrepen.

Joost Spijkers

Spijkers III

Donderdag 11 maart 2021
Aanvang 20.30 uur

Theatraal concert
Kom het leven schaamteloos vieren met Joost en zijn band.Joost zal flemen, flirten, aaien, schoppen, troosten, bidden, schreeuwen, moppen tappen maar vooral zingen in alle talen die hij kent. Hij groeide op aan de grens van Nederland, maar wilde er altijd overheen. Met familiewortels in Limburg, Rusland, Engeland en Frankrijk, met Servisch-orthodoxe tantes, Islamitische ooms, een moslim broer en een katholieke zus, een Bosnische vrouw en kinderen in Denemarken, bleef Joost Joost; zijn eigen vreemde eend. Om zich heen zag hij verschillen, maar grotere overeenkomsten. Met zijn onstuitbare energieke drang om theater te maken gebruikte hij beide voor SPIJKERS III. Hij vertelt zijn verhaal met muziek, cabaret, dans en zang. Verhalen vol humor en melancholie en de spijkerharde constatering dat het leven samen gevierd moet worden, ook al is het soms tegen beter weten in. Joost nagelt u met zijn nieuwe theaterconcert vast aan uw stoel, als u tenminste kunt blijven zitten.  
 
Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u voor een voorstelling reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org.o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Ter bevestiging (tenzij uitverkocht) ontvangt u een mail van ons. 

 
BUBBELS 
Gaat u bestellen? Bij meer dan twee kaartjes voor één voorstelling dienen wij te weten welke ‘bubbels’ we kunnen verwachten. Voorbeeld: zes kaartjes zou kunnen zijn: 1+2+3.
Aan te geven in het vak ‘bestelnotities’.