€ 17,50 plus € 2,50 servicetoeslag per kaartje, een drankje is dan inbegrepen.

Jan Beuving

Rotatie

Zaterdag 18 januari 2019
Aanvang 20.30 uur

Er zijn vanavond nog kaarten verkrijgbaar aan de kassa (open vanaf 19.30u). De online verkoop is gestopt.

Cabaret

Een rotatie is een wiskundige draai. En dat is wat Jan Beuving doet: hij geeft een wiskundige draai aan de dingen. De taal maakt pirouettes in zijn liedjes. De logica tolt in zijn zinnen. Of u duizelig wordt? Dat is niet de bedoeling. Alles is volstrekt nozel, navolgbaar en benullig.

Tom Dicke zit als altijd aan de vleugel. Jan heeft zijn ruitjesoverhemd gestreken. Vorig jaar overal uitverkocht, dit seizoen voor het laatst te zien!

De pers klom op alle overtreffende trappen. ‘Schitterend programma. Knappe grappen en puntgave liedjes’, aldus de Volkskrant(****). ‘Een wiskundige waar je naar blijft luisteren’, zei Trouw(****). ‘Origineel, grappig en ontroerend. IJzersterk.’ Volgens NRC(*****). En de Theaterkrant schreef: ‘Een programma dat de perfectie benadert.’

 Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u voor een voorstelling reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Ter bevestiging (tenzij uitverkocht) ontvangt u een mail van ons.