GRATIS VOOR ALLE KINDEREN EN EEN VAN HUN OUDERS.
Ook voor deze gratis voorstelling heeft u toegangskaartjes nodig. Die zijn vooraf verkrijgbaar. Zie info onderaan voor de afhaaladressen in Alphen, Chaam en Baarle-Nassau.

Ida van Dril en Michiel Schreuders

De Rattenvanger 6+

Zondag 20 januari 2019
Aanvang 15.00 uur

Familievoorstelling

Op een avond wordt er geklopt op de deur van Snijder, burgemeester van Hamelen. Als hij open doet staart hij in de ogen van duizenden grote ratten. Een spannend avontuur begint.Het verhaal van De Rattenvanger van Hamelen wordt verteld door schoonmaakster Adelien en is een spannend en magisch sprookje over moed, verleiding en anders durven te zijn.

Ida van Dril en Michiel Schreuders wonnen met hun eerdere succesvolle voorstelling Joris en de Draak, het Gouden Eitje van de Parade. Met live muziek, poppenspel en heel veel humor brengen zij u nu naar een stad vol …ratten.

Wij gunnen ieder kind de magie van theaterbeleving. Daarom bieden wij deze voorstelling gratis aan voor kinderen en één van hun ouders. Dat kinderen bij (te) grote drukte altijd voorrang hebben, dát begrijpt elke volwassene.

De kaartjes voor deze gratis voorstelling zijn vanaf 30 november verkrijgbaar bij  Bakkerij Hans Vermeer in Alphen, Bakkerij Vromans in Baarle-Nassau en Bakkerij van Gils in Chaam.