€ 17,- plus € 2,50 servicetoeslag per kaartje, een drankje is dan inbegrepen.

Het Volk

De bezoeking

Donderdag 5 maart 2020
Aanvang 20.30 uur

Kaartverkoop vanavond aan de kassa (open vanaf 19.30u). De online verkoop is gestopt 
 
Toneel
In een ziekenhuis liggen twee patiënten op leeftijd: weduwnaar Harderwijk en de gescheiden heer Roest. De twee hebben een aparte kamer, omdat ze niet te handhaven zijn op de reguliere ziekenzaal. Met hun geklaag, gesnurk en sarcasme zijn zij voor de andere patiënten, directie, verpleegkundigen en het schoonmaakpersoneel een hel. Daarentegen hebben de heren een rotsvast vertrouwen in de ‘witte jas’, hun bewondering voor artsen grenst aan het ridicule.

In De bezoeking komen de dochters van beide mannen gedurende zeven dagen langs met schoon ondergoed en pyjama’s, een zoute haring of een gehaktbal. Ze hebben het niet gemakkelijk, maar houden verrassend goed stand tegenover hun veeleisende papa’s.

Dit levert herkenbaar, treurig en tegelijkertijd zeer amusant theater op in handen van Toneelgroep Het Volk, de specialist in het lichtvoetig opdissen van troosteloze gebeurtenissen.

spel: Wigbolt Kruijver, Bert Bunschoten, Minke en Karlijn Kruijver

Over hun voorstelling De God van de Slachting schreef:
Scenes.nu****: ‘Deze voorstelling is op en top Het Volk en dat komt natuurlijk door Kruijver en Bunschoten die niet alleen de gebruikelijke spelhonger tonen, maar ook in absolute topvorm zijn. Zowel mimisch als in hun tekstbehandeling zijn beiden een genot om te aanschouwen…onweerstaanbaar geestig…heerlijke avond.’

Haarlems Dagblad: ‘De taal is –als altijd bij Het Volk– van groot belang. Het is een stuk vol messcherpe dialogen en harde humor.’

Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u voor een voorstelling reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Ter bevestiging (tenzij uitverkocht) ontvangt u een mail van ons.