€ 20,- plus € 2,50 servicetoeslag per kaartje, een drankje is dan inbegrepen.

De Meisjes met de Wijsjes

Tegeltjeswijsheid

De allerlaatste paar kaartjes voor deze voorstelling zijn telefonisch te reserveren.
Bel 013 508 1608 -keuzemenu 2- en informeer naar de beschikbaarheid. Na reservering liggen de kaartjes voor u klaar bij de kassa (open vanaf 19.30u). Betaling kan cash of met PIN.

Donderdag 31 januari 2019
Aanvang 20.30 uur

Muziek
De Meisjes met de Wijsjes is dé Nederlandse vocalpopgroep, die haar zangtalent en vierstemmige arrangementen van bekende, Nederlandstalige nummers combineert met een flinke dosis humor.

Voor hun eerste avondvullende programma ‘Tegeltjeswijsheid’ onderzoeken zij op eigenzinnige en geestige wijze de Nederlandse volksaard.

Virtuoos gearrangeerde en gezongen nummers van toen tot nu en spetterende live-muziek, worden afgewisseld met hilarische quizfragmenten, korte sketches en persoonlijke verhalen, met als onderliggende vraag: die Typische Nederlander… bestaat die eigenlijk wel?

Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u voor een voorstelling reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Ter bevestiging (tenzij uitverkocht) ontvangt u een mail van ons.