Kaartjes -€ 19,00- zijn vanavond vanaf 19.30u aan de kassa te koop.
De online verkoop is gestopt.

Na de voorstelling bieden wij u een feestelijk drankje aan, en toosten dan samen met u en De Andersons op het nieuwe jaar.

De Andersons

Een mooiere wereld

Donderdag 5 januari 2023
Aanvang 20.30 uur

Muziektheater

Het Zweeds-Nederlandse kleinkunstduo De Andersons brengt de voorstelling Een mooiere wereld, met prachtige teksten van de met Griffels bekroonde schrijver Sjoerd Kuyper.

Hoe blijf je een levenskunstenaar als je voortdurend struikelt over doemscenario’s? In deze voorstelling vertellen en zingen De Andersons over het ontstaan en het groeien van hun liefde, tot die te groot werd voor twee en ze hun kleine Noah Ramses op de wereld zetten. En met hem kwamen de grote vragen. Hoe kunnen we de wereld een beetje mooier maken?

De Andersons gaan te rade bij Astrid Lindgren, de enige echte koningin die Zweden ooit heeft gehad, schrijfster van wijze en opstandige sprookjes. Veel vaker dan je zou vermoeden wordt er in de voorstelling uitbundig gelachen. En omdat er in ‘Een mooiere wereld’ geen woord wordt gelogen, vertellen De Andersons niet alleen hun eigen verhaal, maar dat van ons allemaal: van jonge ouders, grootouders, van iedereen die ooit kind is geweest.

Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u kaarten reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Tenzij uitverkocht ontvangt u onze bevestiging per mail.