€ 5,00
Kaartverkoop aan de kassa. De online verkoop is gestopt.

Cowboy Billie Boem
is jarig.

Zondag 19 januari 2020
Aanvang 15.00 uur

Kindervoorstelling 3+ 
Cowboy Billie Boem is jarig en heeft veel zin in een groot feest! Maar wat is dat? Het lijkt wel of iedereen zijn verjaardag is vergeten. De circusdirecteur feliciteert hem niet eens! Daar wordt Billie best verdrietig van. Maar wat Billie niet weet is dat de circusdirecteur samen met alle kinderen in de zaal stiekem een grote verrassing voorbereidt. Ze willen hun cowboyvriend een enorm cadeau geven. 
Maar oei … er gaat van alles mis! Komt het nog wel goed? Krijgt Cowboy Billie Boem uiteindelijk zijn cadeau? Gaan ze nog ‘Lang zal hij leven’ voor hem zingen? Vast wel, want één ding is zeker: als Cowboy Billie Boem en de circusdirecteur langskomen wordt het sowieso altijd groot feest!De bekendste Cowboy van Nederland viert zijn verjaardag met de vrolijke interactieve show ‘Cowboy Billie Boem Is Jarig’. Een frisse nieuwe start waarin veel bekende liedjes uit meer dan twintig jaar Cowboy Billie Boem voorbij komen.

Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u voor een voorstelling reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org.o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Ter bevestiging (tenzij uitverkocht) ontvangt u een mail van ons.