De werkelijke prijs bedraagt € 8,00 per kaartje. Daarom wordt aan het einde van het bestelproces de prijs vermeerderd met € 2,50. Voor kindervoorstellingen betaalt u dus geen servicetoeslag, maar het heeft een technische reden dat wij het zo vermelden op onze website.

Kaartjes zijn vanaf 14 september óók te koop bij Bakkerij Hans Vermeer in Alphen.

Canti Vaganti

Pinocchio

Zondag 31 oktober 2021
Aanvang 15.00 uur

Kindervoorstelling
In ‘Pinocchio: een waanzinnig verhaal’ komt niet alleen de houten pop tot leven, maar blaast Canti Vaganti ook het onverbiddelijke, onstuimige en grappige verhaal van de originele Pinocchio nieuw leven in. Met humor, objecttheater, maskers, poppen en een kersverse soundtrack, vertelt Canti Vaganti de avonturen van een marionet die in een gevaarlijke samenleving belandt, waarin groteske personages hem leren “hoe het hoort” en wat “verstandig” is.Gebaseerd op De avonturen van Pinocchio van Carlo Collodi, 1883.Het duo bestaat uit de Nederlandse Kateleine van der Maas en de Italiaan Bruno Gullo.
Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u voor een voorstelling reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org.o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Ter bevestiging (tenzij uitverkocht) ontvangt u een mail van ons.