€ 19,- plus € 2,50 servicetoeslag per kaartje, een drankje is dan inbegrepen.

Deze voorstelling is uitverkocht. Voor informatie over last-minute annuleringen,
bel
013 508 1608 (keuze 2).

Angela Groothuizen

Lueke binge

Donderdag 21 november 2019
Aanvang 20.30 uur

Muziektheater 

‘Ik gaa met je lueke binge’ staat er op de strippenkaart die Angela 16 jaar geleden op moederdag kreeg van haar dochters. Nu Angela 60 wordt en haar dochters volwassen zijn, is het hoog tijd om die strippenkaart te gaan innen.

Samen met haar muzikale kompaan Nico Brandsen viert Angela hun 25-jarige bestaan in de theaters. Alleen: Angela is niet van de jubilea, van het omzien in nostalgie. Welnee, da’s zonde van de tijd. Voorwaarts! Maar toch, hoe nu verder de komende dertig jaar? Moet het roer niet radicaal om?

In Lueke Binge bepaalt Angela haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller pakt je bij de kladden met een prachtig verhaal en wondermooie nieuwe liedjes die je in je kern raken.

De Stentor: ‘Groothuizen is een zeldzaam innemende en vakkundige zangeres van het betere Nederlandse lied. Onder andere het bloedmooie ‘Vinkeveen’ waarmee ze de Annie M.G. Schmidtprijs 2012 won. (…) Je kunt slechts ademloos luisteren.

NRC: ‘Haar van nature dramatische en licht hese stem, met een karakteristiek timbre en een vol geluid komt goed tot zijn recht.’

Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u voor een voorstelling reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Ter bevestiging (tenzij uitverkocht) ontvangt u een mail van ons.