Alphen viert feest!

Zaterdag 21 en zondag 22 juni is het zover. Het vernieuwde Cultureel Centrum Den Heuvel in Alphen viert feest! Zaterdagavond een feestavond met feestband de Corona’s en zondagmiddag een divers programma voor jong tot oud met oa. optredens van lokale verenigingen, workshops, bodypainting, taarten bakken, clown igor..en niet te vergeten om 3uur de officiële opening van het vernieuwde Culturele Centrum van Alphen.

Zorg dat je er bij bent!Alphen viert feest
Den Heuvel heeft een gastvrije, eigentijdse uitstraling gekregen waardoor Alphen in de toekomst verzekerd blijft van een unieke culturele ontmoetingsplek. Dit wordt natuurlijk gevierd met een spectaculaire opening. Ter gelegenheid van deze opening is in het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 juni een feestweekend georganiseerd waarbij alle mensen uit Alphen en van ver daarbuiten welkom zijn. Op zaterdagavond een feest-avond en op zondagmiddag een cultureel programma voor jong tot oud.

De perfecte zomeravond met feestband De Coronas
Op zaterdag 21 juni is er vanaf 20.00 uur op het Binckplein live muziek van feestband de Coronas. Met de Coronas beleven we een spetterende, interactieve muziekavond; zij maken namelijk stand-up feestmuziek. Het publiek kiest wat de Coronas spelen! De Coronas kennen we onder meer van het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen in Turijn, Peking en Vancouver, Koninginnedag op het Museumplein in Amsterdam, van radio en televisie en uiteraard via tal van optredens in de regio. Kijk voor meer informatie eens op www.coronas.nl.

Kaartverkoop
Een kaartje kost €5,- in de voorverkoop en €10,- aan de kassa. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Cultureel Centrum Den Heuvel in Alphen, Cafetaria het Passantje in Alphen, Snacktaria Dicky’s in Baarle-Nassau, Café ‘t Chaamsche Wapen in Chaam en Cafetaria ’T Luikske in Riel. Mis deze leuke feestavond niet en daag de Coronas uit om te spelen wat jij wilt horen!
Gratis percussie workshop

Op zondagmiddag is er een cultureel programma voor jong en oud. Iedereen uit de regio is welkom om het vernieuwde Cultureel Centrum Den Heuvel nieuw leven in te blazen. De toegang voor deze dag is gratis. Het programma gaat om 11.00 uur van start met een indrukwekkende percussie workshop op het plein. Hier kunt u gratis aan deelnemen. De workshop duur tot 13.00 uur. De gehele dag staan er marktkramen met streekproducten opgesteld en tussen 11.00 uur en 17.00 uur kunt u op het plein genieten van een gevarieerd programma van muziek, dans, kindertheater, sport en spektakel.

Ook aan de kinderen is gedacht. Bij een feest hoort natuurlijk een grote taart. Er mogen dan ook kinderen meehelpen om deze taart te maken. Daarnaast kunnen zij grote bellen blazen vanaf de kiosk, mogen ze ijsjes maken, kunnen ze geschminkt worden door Silly Faces en kunnen ze kijken naar de show van Clown Gringo met zijn prachtige ballonnen.

Rond de klok van 15.00 uur zal de officiele opening van Cultureel Centrum Den Heuvel plaatsvinden. Dit neemt de burgmeester van de gemeente Alphen-Chaam, de heer Nuijten, voor zijn rekening. Natuurlijk wordt dit niet zomaar een opening. De burgemeester krijgt namelijk hulp uit verrassende hoeken! Vóór en na de officiële opening is het podium van Den Heuvel voor de culturele toekomst van Alphen. Jonge talentjes laten ons genieten van muziek, dans en ander moois.