Laden Evenementen

Wie ben ik? Heb ik pootjes? Hoe leer ik ademen? En oh ja … wat ik eet ik eigenlijk graag? Minstens tien verschillende diersoorten worden geboren, leven en overleven langs de rivier.

De ransuil vliegt op en leeft z’n tweede leven ‘s nachts! De watervogel maakt zich onzichtbaar, doet de zeewierdans en vangt zo een vis. De ijsvogel zoekt naar een plekje in de zon. Ontdek wie de oeverbouwer is en maak kennis met een gigantische snoek, die op zoek gaat naar groot avontuur. En dan zijn er nog de moerasschildpad, de bosvleermuis en de vuursalamander.
Samen juichen ze: “Hallo wereld!”

In dit fantasierijk debuut van papier-maché en stop-motionanimatie ontwaakt een levendige biotoop. Samen met de dieren ontdekken kinderen tijdens Hallo wereld! stap voor stap de wereld. Met de vertelstem van Kristel Verbeke.

“De beelden zijn schitterend, de muziek bijzonder, het verhaal erg mooi gebracht. De kinderen vonden de film bij een eerste reflectie heel mooi. Zij hebben de boodschappen echt begrepen.” – Leerkracht kleuteronderwijs tijdens Film Fest Gent, oktober 2020

 

Jaartal: 2019
Releasedatum: 10-06-2021
Genre: animatie, familiefilm
 
Lengte: 62 min.
 
Land: Frankrijk
Gesproken taal: Nederlands

Bekijk hier de trailer!

 

Ticket(s) reserveren - Familiefilms

Reserveer hier je tickets, en betaal ze aan de deur!

  • Kies uit onderstaand menu de juiste film
  • Prijs: 5,00 €
  • Heb je een waardebon? Vul dan het nummer van de bon in. Code via bijvoorbeeld de nieuwsmail? Vul hem dan hier in.
  • 0,00 €

Deel dit verhaal, kies je platform!

Titel

Ga naar de bovenkant