Laden Evenementen

Verheug je op vele hartverwarmende optredens, die miljoenen mensen tijdens de coronapandemie troost boden, zoals “You Raise Me Up”, “Volare”, “You’ll never walk alone”, “Wishing You Were Somehow Here Again”, “Highland Cathedral”, “Amigos Para Siempre” en natuurlijk “An der schönen blauen Donau”. De koning van de wals kiest zijn nummers altijd met zijn hart en weet als geen ander hoe hij de harten van jong en oud moet raken.

Herbeleef enkele van André Rieus meest spectaculaire optredens zoals “Lara’s Theme” uit Doctor Zhivago, met medewerking van 300 professionele dansparen, of de “Parade of the Charioteers” uit de film Ben Hur, met medewerking van 500 koperblazers. Elk concert is een feest en André Rieu nodigde diverse supersterren uit die je gegarandeerd thuis aan het dansen krijgen. Verheug je op David Hasselhoff met “Looking for Freedom”, Los Del Rio met “Macarena”, Jermaine Jackson met “Smile” en Trini Lopez met “La Bamba”.

 

Dit keer in een gezellige huiskamer opstelling, waarbij er rond gelopen wordt om bestellingen voor drankjes op te nemen en rond te brengen. Kortom; een gezellige middag!

 

140 minuten

 

 
 
 

 

Ticket(s) reserveren - Reguliere films

Reserveer hier je tickets, en betaal ze aan de deur!

  • Kies uit onderstaand menu de juiste film
  • Prijs: 8,00 €
  • Prijs: 6,00 €
    Nog geen cinemapas? Vraag hem dan snel aan! https://www.denheuvel.org/streekcinema-den-heuvel/tarieven/
  • Heb je een waardebon? Vul dan het nummer van de bon in. Code via bijvoorbeeld de nieuwsmail? Vul hem dan hier in.
  • 0,00 €

Deel dit verhaal, kies je platform!

Titel

Ga naar de bovenkant