Het laatste nieuws als eerste!

Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en u ontvangt het nieuws makkelijk en eenvoudig per mail. We sturen u niet meer dan 2 e-mails per maand. Schrijf u in door een mailtje te sturen naar: info@denheuvel.org

Digitale presentatiemogelijkheid

Een mooie aanvulling op onze service voor de gebruikers van de vergaderruimte. We hebben een groot touchscreen die de “ouderwetse” beamer vervangt kunnen overnemen. Hierdoor zijn presentaties nog makkelijker te geven en geniet men van superscherp beeld. Dit scherm kunt u als optie reserveren in een van onze vergaderzalen.

Koningsdag en “Ik hou van Alphen”

27 april is het weer Koningsdag. Om van deze dag een geslaagde, gezellige dag te maken voor jong en oud hoef je Alphen niet uit. Na de vrijmarkt in de ochtend volgt een zeer gevarieerd middagprogramma. We beginnen met de tweede editie van “Ik hou van Alphen” waarbij het team met de meeste kennis en vaardigheid uiteindelijk de felbegeerde titel wint. We mogen het natuurlijk niet zeggen maar wil je een voorsprong op 6 oktober tijdens de Allfunse Buurten Battle…. schrijf je dan snel in met een team van 4 personen. Op deze dag start ook de inschrijving voor de Buurtenbattle en voor beide geldt, vol = vol dus zorg dat je erbij bent.

Inschrijven voor “Ik hou van Alphen” kan door een mailtje naar: activiteiten@denheuvel.org