€ 15,00 + € 2,50 reserveringskosten per kaartje (inclusief een drankje)

Er zijn vanavond aan de kassa nog kaarten te koop, betaling mogelijk cash of PIN.
De online verkoop is gestopt.

Anne Neuteboom

Kijk haar gaan

Donderdag 15 maart 2018
Aanvang 20.30 uur

Cabaret 
Try out voorstelling

U maakte misschien al kennis met Anne, of zeg maar gewoon Neut, in haar eerste programma ‘Weg’. Die millennial met die bijbaan in die supermarkt. Nou die werkt daar niet meer!  Dus nu kan het echte leven beginnen mensen! Nu gaat het serieus leuk worden!!!
Zo zo, drie uitroeptekens. Ja! Drie uitroeptekens ja! Het is tijd voor een beetje joie de fucking vivre!!!
Nee maar alle gekheid op een stokje, zonder pathetische toestanden of zo. En ook niet dat het veel te filosofisch wordt voor d’r leeftijd, of onrealistisch, ze gaat heus niet de Messias uithangen, gatverdamme. Maar ze heeft zich wel één ding voorgenomen: vanaf nu doet ze alleen nog maar dingen die ze zelf leuk vindt.
Nou. En kijk haar eens gaan!

Anne Neuteboom won in 2015 de jury- en publieksprijs bij cabaretfestival Cameretten en had veel succes met haar debuutprogramma ‘Weg’.

Heeft u een cadeaubon van Streektheater Den Heuvel te besteden en wilt u voor een voorstelling reserveren? Mail dan naar: theater@denheuvel.org. o.v.v. ‘besteding cadeaubon’, naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaartjes. Ter bevestiging (tenzij uitverkocht) ontvangt u een mail van ons.